iPhone X / 8: Pozițiile 2 și 3 în topul căutărilor Google ale anului 2017.

Terminalul iPhone 8 a terminat anul 2017 pe locul 2 în topul căutărilor Google.

Ca în fiecare an, Google a dezvăluit topul căutărilor anuale worldwide, și cum era de așteptat, produsele Apple s-au regăsit în primele rânduri. Astfel, Apple a reușit să obțină nu unul, ci chiar două poziții în Top 10 căutări, terminalele iPhone X și iPhone 8 regăsindu-se pe locul 2, respectiv 3. Primul loc în acest top worldwide a fost luat de Uraganul Irma. (Hurricane Irma)

Anul 2017 a fost unul de o deosebită însemnătate pentru Apple, acesta marcând 10 ani de activitate pe piața telefoanelor mobile, ocazie serbată prin lansarea modelelor iPhone 8 / 8 Plus, precum și prin punerea în vânzare a modelului iPhone X, remarcat datorită design-ului care face abstracție totală de predecesorii acestuia. Cu toate că Apple nu și-a dezvăluit modelul aniversar până în luna Septembrie, zvonurile au umplut oricum internetul, cum ne-am obișnuit deja la orice lansare majoră, acest fapt fiind unul dintre cele care evident au afectat statisticile celor de la Google.

Ce vreau să spun prin asta? Zvonurile apărute pe internet sunt de cele mai multe ori false, și cum sursa nu poate fi validată, de multe ori ajungem să fim mai dezinformați decât în momentul inițierii căutării. Așa s-a întâmplă și cu lansarea telefonului aniversar de la Apple. Au existat zvonuri care susțineau inițial că iPhone 7S și 7S Plus sunt defapt modelele aniversare, ulterior zvonurile s-au învârtit în jurul terminalelor iPhone 8 / 8 Plus, iar în cele din urmă Apple a rupt tăcerea și a anunțat oficial modelul iPhone X ca fiind terminalul aniversar oficial. Această conjunctură ar putea fi unul din motivele pentru care iphone X este clasat sub iphone 8 în topul Google.

iphoneseries

Top 5 al căutărilor globale Google a fost următorul:

 1. Hurricane Irma
 2. iPhone 8
 3. iPhone X
 4. Matt Lauer
 5. Meghan Markle

De asemenea, de data asta Google a separat subiectele căutărilor de tZop în categorii, care variază de la electronice până la actori și chiar meme-uri. Electronicele destinate publicului general au primit o categorie specială, unde regăsim Nintendo Switch pe locul 3, Samsung Galaxy S8 pe locul 4, și xBOX One X pe locul 5. Evident, locul 1 și 2 au fost ocupate de produsele Apple mai sus menționate. Pentru a vedea lista completă, check THIS out.

 Pe lângă simpla listare a căutărilor populare, Google ne-a prezentat și faptul că oamenii au început să petreacă mai mult timp căutând cuvântul “How”, în contexte precum “How do wildfires start?” sau “How to calm a dog during a storm?”. Compania gigant a declarat că apreciază direcția luată de astfel de căutări, și daca esti curios, mai multe poți află din ACEST POST gasit pe blogul lor oficial. Tot ei au creat și un video foarte expresiv pe tema cuvântului “How”, pe care îl puteți viziona chiar aici!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
News Reporter
Fanatic al tehnologiei, determinat sa faca informatia mai accesibila pentru romani.
Please wait...

ABONARE NEWSLETTER

Salutări, și bine ai venit! Mulțumesc pentru interesul manifestat față de articolele mele! Mă poți susține abonandu-te chiar aici. :D