despremine

Cum mă poți contacta?

Email: dumitrufc13@dummit.ro

Facebook: https://www.facebook.com/dummit.ro

 

 

 

 

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Mă numesc Dumitru Florin, am 21 de ani și sunt nou în toată treaba cu blogging-ul, cu planuri mari în această branșă. Aspir la construirea unei comunități unde să se poată discuta ultimele noutăți, fie că este vorba de IT, Gaming sau Auto.

De ce am decis să pornesc acest blog?

Sunt un alt pasionat al tehnologiei, dar ceea ce mă deosebește de alții este faptul că îmi face plăcere să discut subiectele interesante de care mă lovesc zilnic cu alte persoane cu care împărtășesc aceleași gusturi, și doresc să fac asta într-un mediu cât mai profi și curat, ceea ce am găsit în cazul prea putinor blog-uri, care fie erau slab moderate, fie prezentau subiecte învechite, fie le prezentau într-o manieră superficială, pe scurt unde nu mă puteam simți 100% comod.

Fiind administrator la început de drum al unei comunități proaspăt înființate, recunosc că nu știu întotdeauna ce fac, sau cel puțin nu cât mi-ar plăcea să știu, de aceea sfaturile și criticile constructive din partea voastră vor fi mereu primite cu drag.

Pe pagina de Facebook voi încerca să interacționez cât mai mult cu voi, cititorii, pentru a creea un mediu cât mai comod, plăcut și relaxant pentru toată lumea, fie că vorbim de cititori fideli, sau de vizitatori proaspăt veniți.

“Toți faceți asta crezând că o să scoateți bani din blogging.”-Cât se poate de fals, pe blogul acesta nu veți avea vreodată parte de reclame excesive, și bannerele care vor fi introduse nu vor fi acolo pentru monetizare, ci pentru a face vizibile eventualele parteneriate pe care sper că le voi legă în curând.

Cum mă poți ajuta dacă iți plac postarile mele?

Vino cu idei de subiecte pe gustul comunității pe care le pot aborda.

Raportează pe pagină de Facebook orice defect/configurație defectuoasă pe care o observi, că eu să o pot corecta în cel mai scurt timp. Comfortul cititorilor este prioritatea No.1 pentru mine.

Distribuie periodic articolele care îți plac, și arată blog-ul și altora, poate se vor alătura discuției.

Fii cât mai open-minded și nu îți fie frică să îți expui punctul de vedere, nimeni nu omoară pe nimeni aici.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Please wait...

ABONARE NEWSLETTER

Salutări, și bine ai venit! Mulțumesc pentru interesul manifestat față de articolele mele! Mă poți susține abonandu-te chiar aici. :D